Critical Mass XL

28 mei is het moment van de waarheid: we lanceren de nieuwe website en starten de inschrijvingen online. Om dit te vieren met jou, het grote publiek en de pers fietsen we mee in de Critical Mass van 28 mei in Gent en de Critical Mass van 29 mei in Brussel. Toeters en bellen op de fiets, meer Climate Express kan het niet worden. Alles op man- en vrouwkracht dat minder dan 30km/u rijdt welkom is: driewielers, bakfietsen, bmx?kes, kinderfietsjes (met of zonder steunwieltjes), tandems?

Kom mee opwarmen voor het klimaat opwarmt!

Praktisch:

Gent: 28 mei
  • Waar en wanneer? om 18u op het Woodrow Wilsonplein voor de bibliotheek.
  • Hoe? Met de nodige toeters en bellen, flashy outfits en veel lawaai.
  • Eten? Bij aankomst in het Loesbergpark kan iedereen ? zolang de voorraad strekt ? genieten van een solidaire soepmaaltijd van Soepcaf? De Dampkring.

Bevestig je komst alvast via Facebook!

29 mei: Brussel
  • Waar en wanneer? om 18u aan de Naamsepoort.
  • Eten? Bij mooi weer eten eindigen we met een picknick in het Jubelpark.

Bevestig je komst alvast via Facebook!

Related Posts

16 okt
Valse Start naar Parijs

Hoe kunnen we ons beter voorbereiden, dan door al eens te proberen? Op vrijdag 16 oktober is het verzamelen geblazen voor alle Oxfam-jongeren ?n sympathisanten! Van 16u tot 21u gaan we actie voeren in en rond stations in het hele land. Sluit je aan bij een van onze actiegroepen of start er zelf een op.

12 nov
Climate Express Night met Amatorski in AB

Klaar voor een feestje? Op donderdag 12 november stoomt Amatorski je klaar voor Parijs op de Climate Express Night in de AB. De avond start en eindigt met de winnaars van het concours. Droom weg met Amatorski, voel de vibe van onze song to move the climate en kom in beweging op de beats van

11 nov
Klimaat-stop: Hoe burgers betrekken in de strijd tegen klimaatverandering?

In aanloop naar de klimaattop van Parijs houden we halt bij een aantal hete hangijzers wat klimaat betreft. Klimaatopwarming is intussen een feit. Toch blijven beleidsmakers de hete brij voor zich uitschuiven. De mislukte klimaatonderhandelingen volgen elkaar op. Wat is ons antwoord als burger en consument op deze patstelling? Verschillende acties zetten in op een

Comments

Leave a comment