Critical Mass XL

28 mei is het moment van de waarheid: we lanceren de nieuwe website en starten de inschrijvingen online. Om dit te vieren met jou, het grote publiek en de pers fietsen we mee in de Critical Mass van 28 mei in Gent en de Critical Mass van 29 mei in Brussel. Toeters en bellen op de fiets, meer Climate Express kan het niet worden. Alles op man- en vrouwkracht dat minder dan 30km/u rijdt welkom is: driewielers, bakfietsen, bmx?kes, kinderfietsjes (met of zonder steunwieltjes), tandems?

Kom mee opwarmen voor het klimaat opwarmt!

Praktisch:

Gent: 28 mei
  • Waar en wanneer? om 18u op het Woodrow Wilsonplein voor de bibliotheek.
  • Hoe? Met de nodige toeters en bellen, flashy outfits en veel lawaai.
  • Eten? Bij aankomst in het Loesbergpark kan iedereen ? zolang de voorraad strekt ? genieten van een solidaire soepmaaltijd van Soepcaf? De Dampkring.

Bevestig je komst alvast via Facebook!

29 mei: Brussel
  • Waar en wanneer? om 18u aan de Naamsepoort.
  • Eten? Bij mooi weer eten eindigen we met een picknick in het Jubelpark.

Bevestig je komst alvast via Facebook!

Related Posts

29 sep
Infoavond Schoten

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 29 september houden we halt in schoten, samen met deze interessante sprekers: Wiebe Eekman (PvdA) ?Klimaat, wat is het probleem?? (met film) Ecopower ?Een windmolen in Schoten?? Paul Staes (voorzitter Milieuraad) Michiel Bleus

20 okt
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie!   Schrijf je in via dit formulier.

14 aug
Ieper Hardcore Fest

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

Comments

Leave a comment