Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

CLIMATE EXPRESS DJ

We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance ? waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs.?

Wat mag je verwachten:

  • Een jury van professionele artiesten/dj’s ? die we de komende weken bekend maken ?en? Climate Express vrijwilligers zal?de beste #movetheclimate song en dj uitkiezen.
  • De winnaars krijgen de kans om?dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) op te treden.
  • Je bepaalt mee de soundtrack van de Climate Express campagne, ?waardoor er een grote kans bestaat dat je werk aandacht krijgt in de nationale media.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan voor 4 september in via?www.vi.be/climateexpress.

Related Posts

15 aug
In één dag naar Parijs

Op 15 augustus hebben vrijwilligers van Climate Express in ??n dag naar Parijs gefietst voor het klimaat. Op initiatief van vrijwilliger Glenn Valentin sprongen enkele koersliefhebbers en ook professioneel ex-wielrenner Johan Museeuw mee op de kar. Met deze fietsstunt wilden ze mensen aanmoedigen om mee te gaan met Climate Express naar de 21e klimaattop in

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag3

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   We zijn inmiddels twee dagen en zo?n 150 kilometer ver, knus ge?nstalleerd in een verbluffend grote sporthal die ? net als gisteren trouwens ? verbluffend snel is volgelopen met

04 aug
Gentse Klimaattour

Op dinsdag 4 augustus ontvingen Climate Express en Klimaatcoalitie de enthousiaste groep van Alternatiba Tour met een heuse fietsactie doorheen de stad en een slotevenement in de volkse moestuinen van de Boerse Poort. Ongeveer 100 mensen namen eraan deel. We hebben de dag be?indigd met een solidaire maaltijd van mobiele actiekeuken Kokerellen, een mini-conferentie van

Comments

Leave a comment