Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

CLIMATE EXPRESS DJ

We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance ? waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs.?

Wat mag je verwachten:

  • Een jury van professionele artiesten/dj’s ? die we de komende weken bekend maken ?en? Climate Express vrijwilligers zal?de beste #movetheclimate song en dj uitkiezen.
  • De winnaars krijgen de kans om?dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) op te treden.
  • Je bepaalt mee de soundtrack van de Climate Express campagne, ?waardoor er een grote kans bestaat dat je werk aandacht krijgt in de nationale media.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan voor 4 september in via?www.vi.be/climateexpress.

Related Posts

26 sep
De Climate Express dj is bekend

De klimaatbeweging groeit en daar hoort muziek bij. Samen met Poppunt, muziektempel AB ?n met de hulp van eminente juryleden Pieter Embrechts, Mr. Leenknecht en Lisa Smolders ging Climate Express afgelopen zomer op zoek naar de juiste beats en chords om de mobilisatie naar de klimaattop in Parijs muzikaal te ondersteunen. Niet minder dan 60

28 okt
Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt

20 dec
Klimaatakkoord Parijs: wat we w?l kunnen met een doos vol beloftes

Dit weekend werd in Parijs een bindend mondiaal klimaatakkoord gesloten: een nieuwe mijlpaal die hoop geeft op een koerswijziging in het klimaatbeleid. Het deels positief onthaalde klimaatakkoord is echter nog geen reden tot feest. Het is vooral een intentieverklaring. Een doos vol beloftes met een mooie strik rond, die niet gekoppeld zijn aan concrete engagementen.

Comments

Leave a comment