Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

CLIMATE EXPRESS DJ

We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance ? waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs.?

Wat mag je verwachten:

  • Een jury van professionele artiesten/dj’s ? die we de komende weken bekend maken ?en? Climate Express vrijwilligers zal?de beste #movetheclimate song en dj uitkiezen.
  • De winnaars krijgen de kans om?dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) op te treden.
  • Je bepaalt mee de soundtrack van de Climate Express campagne, ?waardoor er een grote kans bestaat dat je werk aandacht krijgt in de nationale media.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan voor 4 september in via?www.vi.be/climateexpress.

Related Posts

10 nov
Climate Express dj Fonkee Monk op jouw event

Ken jij nog een organisatie die een feestje wilt geven voor de klimaattop in Parijs? Of ben je dat zelf van plan? Aarzel niet dan niet om onze Climate Express dj uit te nodigen voor een avontuurlijke mix van funky classics en rare grooves. Beluister hier zijn winnende mix.   De aanbieding: voor 150 euro

04 dec
Volg het klimaatnieuws in Belgi

In deze blogpost verzamelen we interessante artikels over klimaatnieuws in Belgi?. We blijven deze post updaten gedurende de twee weken van de COP21, dus surf regelmatig eens terug voor nieuw leesvoer.   Al zes jaar wachten op klimaatakkoord: Sofie Defour spoort onze ministers aan om hun broek op te trekken:?http://bit.ly/1RsAz5z Bieke Purnelle vraagt zich af

15 aug
‘Trap het af’ met Johan Museeuw

Volg live het verloop van deze?#movetheclimate?fietsstunt [View the story “‘Trap het af’ met Johan Museeuw” on Storify]

Comments

Leave a comment