Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

CLIMATE EXPRESS DJ

We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance ? waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs.?

Wat mag je verwachten:

  • Een jury van professionele artiesten/dj’s ? die we de komende weken bekend maken ?en? Climate Express vrijwilligers zal?de beste #movetheclimate song en dj uitkiezen.
  • De winnaars krijgen de kans om?dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) op te treden.
  • Je bepaalt mee de soundtrack van de Climate Express campagne, ?waardoor er een grote kans bestaat dat je werk aandacht krijgt in de nationale media.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan voor 4 september in via?www.vi.be/climateexpress.

Related Posts

13 okt
Skatchou Bottos schrijft song voor Climate Express

Geen strijd zonder muziek. Samen met Poppunt en muziektempel Ancienne Belgique ging Climate Express afgelopen zomer op zoek naar de juiste beats en chords om de mobilisatie naar de klimaattop in Parijs muzikaal te ondersteunen. Voor het tweede luik van de?muziekwedstrijd beluisterden?jurylid van dienst Pieter Embrechts en Climate Express de niet minder dan 66 ingestuurde

10 nov
Climate Express dj Fonkee Monk op jouw event

Ken jij nog een organisatie die een feestje wilt geven voor de klimaattop in Parijs? Of ben je dat zelf van plan? Aarzel niet dan niet om onze Climate Express dj uit te nodigen voor een avontuurlijke mix van funky classics en rare grooves. Beluister hier zijn winnende mix.   De aanbieding: voor 150 euro

24 nov
De Slimste Bus – programma op trein en bus

Wie?een zitje boekte?op de treinen en bussen van Climate Express zal?zich geen minuut vervelen. Een dagje betogen wordt een waar avontuur met muziek, quizzen, uitwisseling en debat. Want niets beter om de klimaatbeweging te doen groeien dan enthousiaste mensen voor een aantal uurtjes samen te brengen.   Op de bussen maken we je rustig wakker

Comments

Leave a comment