Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

CLIMATE EXPRESS DJ

We zoeken een dj die onze beweging de beat geeft om een versnelling hoger te schakelen tijdens de laatste campagneweken. Frisse mix, zotte hits, veel ambiance ? waar de Climate Express DJ passeert, prikkelen we mensen met onze ambities richting Parijs.?

Wat mag je verwachten:

  • Een jury van professionele artiesten/dj’s ? die we de komende weken bekend maken ?en? Climate Express vrijwilligers zal?de beste #movetheclimate song en dj uitkiezen.
  • De winnaars krijgen de kans om?dit najaar in minstens drie Belgische cultuurtempels (waaronder de AB op 12/11) op te treden.
  • Je bepaalt mee de soundtrack van de Climate Express campagne, ?waardoor er een grote kans bestaat dat je werk aandacht krijgt in de nationale media.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan voor 4 september in via?www.vi.be/climateexpress.

Related Posts

26 sep
De Climate Express dj is bekend

De klimaatbeweging groeit en daar hoort muziek bij. Samen met Poppunt, muziektempel AB ?n met de hulp van eminente juryleden Pieter Embrechts, Mr. Leenknecht en Lisa Smolders ging Climate Express afgelopen zomer op zoek naar de juiste beats en chords om de mobilisatie naar de klimaattop in Parijs muzikaal te ondersteunen. Niet minder dan 60

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag3

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   We zijn inmiddels twee dagen en zo?n 150 kilometer ver, knus ge?nstalleerd in een verbluffend grote sporthal die ? net als gisteren trouwens ? verbluffend snel is volgelopen met

24 nov
De Slimste Bus – programma op trein en bus

Wie?een zitje boekte?op de treinen en bussen van Climate Express zal?zich geen minuut vervelen. Een dagje betogen wordt een waar avontuur met muziek, quizzen, uitwisseling en debat. Want niets beter om de klimaatbeweging te doen groeien dan enthousiaste mensen voor een aantal uurtjes samen te brengen.   Op de bussen maken we je rustig wakker

Comments

Leave a comment