Mijmeringen over de Gentse klimaattour

Reporter Julie Van Houtryve maakte een verslagje van de Gentse klimaattour met 1000 Alternatiba vorige week. Herbeleef deze?#?movetheclimate? by bike actie, of lees waarom je er volgende keer zeker ook moet zijn!

?On avance, la transition arrive. On sait que c?est ?a la solution ? cette crise?
Gedurende 4 maanden fietsen het team van Alternatiba on Tour langs meer dan 180 plaatsen in Frankrijk en aangrenzende landen, om te mobiliseren voor de klimaattop in Parijs eind dit jaar en om de overgang naar alternatieven te promoten. Ook in Gent ging hun passage niet onopgemerkt voorbij…

Julie Van Houtryve: ‘Mijmeringen over de Gentse Klimaattour’De Wereld Morgen

Related Posts

01 dec
Post van het klimaatpeloton #nabeschouwing

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs. Dit is zijn laatste bijdrage! Een dag na aankomst blikt hij terug op de fietstocht naar Parijs en vooruit op de mars naar Oostende op 6 december.   Beste lezer,   Al is het

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag1

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn. Er zijn vast nog po?tischer weerspreuken te vinden, maar deze weet in elk geval goed de brute overgang

15 aug
‘Trap het af’ met Johan Museeuw

Volg live het verloop van deze?#movetheclimate?fietsstunt [View the story “‘Trap het af’ met Johan Museeuw” on Storify]

Comments

Leave a comment