Ieper Hardcore Fest

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.Van 14 tot 16 augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het Ieper Hardcore Fest

Related Posts

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

15 aug
Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

Comments

Leave a comment