Ieper Hardcore Fest

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.Van 14 tot 16 augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het Ieper Hardcore Fest

Related Posts

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

12 sep
Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

14 sep
Infoavond Gent

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

Comments

Leave a comment