Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Op 15 augustus fietsen Climate Expressers Lander Wantens en Glenn Valentin het volledige traject ‘Trap het af’ tussen Brussel en Parijs in 1 non-stop rit! Een #movetheclimate-actie waar de Chris Froomes van deze wereld een puntje aan kunnen zuigen. Ben je een geoefende fietser die samen met hen het groen naar Parijs wil brengen? Mail dan naar . Of kom mee het startschot geven, om 6 uur ’s ochtends voor het atomium.

Related Posts

11 jun
Top van de Volkeren

Op 10 en 11 juni vindt in Brussel een grote top plaats tussen de Europese Unie en?de?Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Cara?bische Staten?(CELAC). Het thema van de top is?”Vorm geven aan onze gemeenschappelijke toekomst: werken aan welvarende, hechte en duurzame samenlevingen voor onze burgers”. Sociale bewegingen?uit Latijns-Amerika willen dat ook de stem van het volk gehoord

14 sep
Infoavond Gent

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

16 okt
Valse Start naar Parijs

Hoe kunnen we ons beter voorbereiden, dan door al eens te proberen? Op vrijdag 16 oktober is het verzamelen geblazen voor alle Oxfam-jongeren ?n sympathisanten! Van 16u tot 21u gaan we actie voeren in en rond stations in het hele land. Sluit je aan bij een van onze actiegroepen of start er zelf een op.

Comments

Leave a comment