Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Op 15 augustus fietsen Climate Expressers Lander Wantens en Glenn Valentin het volledige traject ‘Trap het af’ tussen Brussel en Parijs in 1 non-stop rit! Een #movetheclimate-actie waar de Chris Froomes van deze wereld een puntje aan kunnen zuigen. Ben je een geoefende fietser die samen met hen het groen naar Parijs wil brengen? Mail dan naar . Of kom mee het startschot geven, om 6 uur ’s ochtends voor het atomium.

Related Posts

21 okt
Infoavond klimaat Lommel

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

07 okt
Sociale actiedag

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

29 sep
Infoavond Schoten

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 29 september houden we halt in schoten, samen met deze interessante sprekers: Wiebe Eekman (PvdA) ?Klimaat, wat is het probleem?? (met film) Ecopower ?Een windmolen in Schoten?? Paul Staes (voorzitter Milieuraad) Michiel Bleus

Comments

Leave a comment