Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Op 15 augustus fietsen Climate Expressers Lander Wantens en Glenn Valentin het volledige traject ‘Trap het af’ tussen Brussel en Parijs in 1 non-stop rit! Een #movetheclimate-actie waar de Chris Froomes van deze wereld een puntje aan kunnen zuigen. Ben je een geoefende fietser die samen met hen het groen naar Parijs wil brengen? Mail dan naar . Of kom mee het startschot geven, om 6 uur ’s ochtends voor het atomium.

Related Posts

08 nov
Spring mee op de kar voor het klimaat

<p>Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Zondag 8 november houden we samen met Hart boven Hard halt in Mariakerke, . Meer info via het facebook-event</p>   <p>Waar? NMC Bourgoyen – Driepikkelstraat 32</p>

12 nov
Climate Express Night met Amatorski in AB

Klaar voor een feestje? Op donderdag 12 november stoomt Amatorski je klaar voor Parijs op de Climate Express Night in de AB. De avond start en eindigt met de winnaars van het concours. Droom weg met Amatorski, voel de vibe van onze song to move the climate en kom in beweging op de beats van

30 okt
Workshop forumtheater klimaat Leuven

Meer info volgt Plus d’info?? suivre. More info soon.

Comments

Leave a comment