Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Op 15 augustus fietsen Climate Expressers Lander Wantens en Glenn Valentin het volledige traject ‘Trap het af’ tussen Brussel en Parijs in 1 non-stop rit! Een #movetheclimate-actie waar de Chris Froomes van deze wereld een puntje aan kunnen zuigen. Ben je een geoefende fietser die samen met hen het groen naar Parijs wil brengen? Mail dan naar . Of kom mee het startschot geven, om 6 uur ’s ochtends voor het atomium.

Related Posts

12 sep
Zomeruniversiteit CADTM

Climate Express is te gast op de 4de editie van de zomeruniversiteit van het Comit? voor de Afschaffing van de Schuld van de Derde Wereld. Meer info: www.cadtm.org

23 nov
Start looptocht naar Parijs

Om anderen te inspireren met alternatieven en te tonen dat het moeite kost om een doel te verwezenlijken, wordt er ook gelopen naar Parijs. De lopers leggen tussen 23 en 28 november +-350 km af. Op 29 november wandelen de lopers mee in de klimaatmars. Meer info over het startmoment volgt.

28 aug
Boombalfestival

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.?Van 28?tot 30?augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het boombalfestival. http://www.boombalfestival.be/

Comments

Leave a comment