Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Op 15 augustus fietsen Climate Expressers Lander Wantens en Glenn Valentin het volledige traject ‘Trap het af’ tussen Brussel en Parijs in 1 non-stop rit! Een #movetheclimate-actie waar de Chris Froomes van deze wereld een puntje aan kunnen zuigen. Ben je een geoefende fietser die samen met hen het groen naar Parijs wil brengen? Mail dan naar . Of kom mee het startschot geven, om 6 uur ’s ochtends voor het atomium.

Related Posts

25 sep
Fiesta Mundial

Fiesta Mundial brengt een positieve boodschap over een wereld in verandering en streeft een duurzame mentaliteitsverandering na. Het festival is een creatieve en inspirerende smeltkroes tussen bezoekers, vrijwilligers, lokale verenigingen en 3de en de 4de wereld. Balen, 25-27/09:?www.fiestamundial.be/

29 okt
Let?sStickTogetherForTheClimate!

Tussen 29/10 en 1/11 willen we in Belgi? overal onze Climate Express affiches zien opduiken, en daarvoor hebben we jou nodig! Ga naar de stad waar je woont, het dorp waar je opgroeide of een plaats die je helemaal niet kent en hang onze affiches uit in winkels, frituren, caf?’s, sporthallen… Gebruik de hashtag #movetheclimate

06 sep
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

Comments

Leave a comment