Rhineland Mass action

Climate Express gaat wat inspiratie opdoen voor de Climate Games tijdens de actie tegen een van de grootste open bruinkoolmijnen ter wereld.

Zin om op 15 & 16 augustus mee een kijkje te gaan nemen? Contacteer . In de context van de actie vind ook een klimaatkamp en een Degrowth zomerschool plaats.

Meer info: Hambach Forest

 

Related Posts

07 okt
Sociale actiedag

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

06 sep
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

09 nov
De klimaattop van Parijs: wat staat er op het spel?

Van 30 november tot 11 december vindt in Parijs de 21ste VN-Klimaatconferentie plaats. De inzet is zeer groot. In 2009 werden er al eens grote verwachtingen gecre?erd rond de conferentie van Kopenhagen. Die top draaide echter uit op een flop en sindsdien werd er niet veel vooruitgang meer geboekt. In Parijs komt de herkansing om

Comments

Leave a comment