Rhineland Mass action

Climate Express gaat wat inspiratie opdoen voor de Climate Games tijdens de actie tegen een van de grootste open bruinkoolmijnen ter wereld.

Zin om op 15 & 16 augustus mee een kijkje te gaan nemen? Contacteer . In de context van de actie vind ook een klimaatkamp en een Degrowth zomerschool plaats.

Meer info: Hambach Forest

 

Related Posts

21 okt
Avaaz Climate Action BXL

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

19 sep
ManiFiesta

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit. Vorig jaar bracht het 10.000 mensen van over heel het land samen aan de Noordzee. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 18 september vanaf 20u en zaterdag 19 september vanaf 11u. Climate Express neemt deel aan

Comments

Leave a comment