Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.Van 20?tot 23?augustus kun je ons promo-loket terugvinden op Pukkelpop

Related Posts

15 aug
Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

09 nov
De klimaattop van Parijs: wat staat er op het spel?

Van 30 november tot 11 december vindt in Parijs de 21ste VN-Klimaatconferentie plaats. De inzet is zeer groot. In 2009 werden er al eens grote verwachtingen gecre?erd rond de conferentie van Kopenhagen. Die top draaide echter uit op een flop en sindsdien werd er niet veel vooruitgang meer geboekt. In Parijs komt de herkansing om

28 mei
Critical Mass XL

28 mei is het moment van de waarheid: we lanceren de nieuwe website en starten de inschrijvingen online. Om dit te vieren met jou, het grote publiek en de pers fietsen we mee in de Critical Mass van 28 mei in Gent en de Critical Mass van 29 mei in Brussel. Toeters en bellen op

Comments

Leave a comment