Vormingplus mobiliseert mee!

Bram en Pieter, de twee vicevoorzitters van Climate Express, hadden een interview voor Vormingplus Gent-Eeklo. In het artikel maken ze de Vormingplussers warm om mee te gaan naar de klimaattop in Parijs.
Bram en Pieter maken in klare taal duidelijk waarom zij alvast naar Parijs gaan: met de Belgische communautaire verdeeldheid en cosmetische ingrepen alleen gaan we het niet redden. Er is een echte, bindende opvolger van het Kyoto-akkoord nodig voor een heuse maatschappelijke omwenteling. Climate Express zet daarom in op mobilisatie om politici op het juiste spoor te krijgen ?n om het debat over een toekomstige, ecologischere en sociaal rechtvaardigere wereld te stimuleren, ook na Parijs.

Lees hieronder het volledige interview

 

 

 

Of bekijk het op de site van vormingplus-eeklo.

Related Posts

29 apr
De Train Challenge
Nieuws // 0

Om naar de klimaattop van Warschau te gaan zaten Julie Van Houtryve en Pieter Becuwe in 2013?twee keer 20u op de trein. Om de boodschap van Climate Express bekender te maken in de aanloop naar de top in Parijs in december van dit jaar, wilden ze dat record in het weekend van 17 en 18

21 nov
Climate Express en de Klimaatcoalitie trekken naar Oostende
Nieuws // 0

Na de dramatische gebeurtenissen in Parijs werd de grote klimaatmars op zondag 29 november geannuleerd. Climate Express en de Klimaatcoalitie zochten in allerijl naar een alternatief in Belgi?.?Dat vonden ze in de stad Oostende. De 10.000 Belgen die naar Parijs wilden, en vele anderen, kunnen op een manifestatie aan de kust hun stem laten horen

24 dec
Terugbetaling tickets
Nieuws // 1

Belangrijk: deadline terugbetalingen verlengd tot 1 maart Aangezien de klimaatmars in Parijs niet kon doorgaan betaalt Climate Express de tickets terug. Omwille van privacyredenen beschikken wij echter niet over de rekeninggegevens van de reizigers. Daarom kun je tot 1 maart je terugbetaling aanvragen. TERUGBETALINGSFORMULIER FAQ Context In de nasleep van de aanslagen in Parijs werd

Comments

Leave a comment