Vormingplus mobiliseert mee!

Bram en Pieter, de twee vicevoorzitters van Climate Express, hadden een interview voor Vormingplus Gent-Eeklo. In het artikel maken ze de Vormingplussers warm om mee te gaan naar de klimaattop in Parijs.
Bram en Pieter maken in klare taal duidelijk waarom zij alvast naar Parijs gaan: met de Belgische communautaire verdeeldheid en cosmetische ingrepen alleen gaan we het niet redden. Er is een echte, bindende opvolger van het Kyoto-akkoord nodig voor een heuse maatschappelijke omwenteling. Climate Express zet daarom in op mobilisatie om politici op het juiste spoor te krijgen ?n om het debat over een toekomstige, ecologischere en sociaal rechtvaardigere wereld te stimuleren, ook na Parijs.

Lees hieronder het volledige interview

 

 

 

Of bekijk het op de site van vormingplus-eeklo.

Related Posts

25 nov
Klimaatmobilisatie meer dan ooit #niettestoppen
Nieuws // 2

Climate Express en Klimaatcoalitie ontvingen deze voormiddag het bericht dat de toelating voor de geplande klimaatmars in Oostende werd ingetrokken. De politie in Oostende is opgevorderd door de federale politie om de zone Brussel te versterken voor de beveiliging van de Europese top. Na Parijs en Brussel is het nu al de derde maal dat

24 aug
Belgie met ‘chicken game’ naar de COP
Nieuws // 0

Terwijl de klimaattop in Parijs nadert, loopt het communautair gekibbel in Belgi? voort. Onze regeringen raken het niet eens over de verdeling van inspanningen voor hernieuwbare energie en de vermindering van uitstoot van broeikasgassen onder het Kyoto protocol. Verder is er ook ruzie tussen Marghem en Furlan over wie naar Parijs mag.??#?tegekvoorwoorden Bron: www.standaard.be

26 jan
De Express Quiz
Nieuws // 0

Op het einde van?de Train Challenge?deden Pieter en Julie een mini Express Quiz?om?enkele sympathieke treinreizigers op hun kennis rond klimaat en de top in Parijs 2015 te testen. Kijk vooral zelf!

Comments

Leave a comment