Le beau v?lo de RAVel

Beau V?lo de Ravel est un groupe de v?lo qui sillonne chaque samedi de l’?t? un coin de Wallonie. Mission: faire d?couvrir ou red?couvrir les plus beaux coins de Wallonie et de Bruxelles lors de balades conviviales ? pied, ? rollers, ? v?lo ou encore en chaise roulante.

 

Samedi pass?, nous ?tions ? l’?tape de Charleroi pour parler du Climate Express avec les nombreuses familles qui prennent part ? l’?v?nement, mais aussi avec la RTBF qui a imm?diatement ?t? enthousiasm?e par notre initiative. Et qui a promis d’?tre pr?sente, comme vous pouvez le voir en images!

 

Related Posts

12 nov
Climate Express Night

[…]   Pers AB steunt klimaatmars, Het Laatste Nieuws   Media Filmpjes hier

29 okt
Let?sStickTogetherForTheClimate!

Tussen 29/10 en 1/11 willen we in Belgi? overal onze Climate Express affiches zien opduiken, en daarvoor hebben we jou nodig! Ga naar de stad waar je woont, het dorp waar je opgroeide of een plaats die je helemaal niet kent en hang onze affiches uit in winkels, frituren, caf?’s, sporthallen… Gebruik de hashtag #movetheclimate

09 nov
De klimaattop van Parijs: wat staat er op het spel?

Van 30 november tot 11 december vindt in Parijs de 21ste VN-Klimaatconferentie plaats. De inzet is zeer groot. In 2009 werden er al eens grote verwachtingen gecre?erd rond de conferentie van Kopenhagen. Die top draaide echter uit op een flop en sindsdien werd er niet veel vooruitgang meer geboekt. In Parijs komt de herkansing om

Comments

Leave a comment