Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

Climate Express is mede-organisator van Alternatiba Brussel, een groot tijdelijk?dorp in de publieke ruimte, die de veelheid van bestaande alternatieven toont om de klimaatverandering aan te pakken.

Climate Express zal op de Alternatiba van Brussel rond het Sin-Kathelijneplein de Klimaatstraat organiseren. Als?jouw organisatie hier graag bij?wil aansluiten, kun je mailen naar?. Help je graag een handje?als vrijwilliger? Mail dan zeker naar onze vrijwilligerco?rdinator Laura op?.

Wil je op een andere manier steunen? Alternatiba Brussel organiseert een crowdfunding?om het project zoveel mogelijk wind in de zeilen te geven.?Meer info vind je op de FB-pagina van?Alternatiba Brussel

Related Posts

16 aug
Rhineland Mass action

Climate Express gaat wat inspiratie opdoen voor de Climate Games tijdens de actie tegen een van de grootste open bruinkoolmijnen ter wereld.

20 okt
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie!   Schrijf je in via dit formulier.

28 sep
Infoavond Brugge

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Meer info:?www.uitinvlaanderen.be

Comments

Leave a comment