Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

Climate Express is mede-organisator van Alternatiba Brussel, een groot tijdelijk?dorp in de publieke ruimte, die de veelheid van bestaande alternatieven toont om de klimaatverandering aan te pakken.

Climate Express zal op de Alternatiba van Brussel rond het Sin-Kathelijneplein de Klimaatstraat organiseren. Als?jouw organisatie hier graag bij?wil aansluiten, kun je mailen naar?. Help je graag een handje?als vrijwilliger? Mail dan zeker naar onze vrijwilligerco?rdinator Laura op?.

Wil je op een andere manier steunen? Alternatiba Brussel organiseert een crowdfunding?om het project zoveel mogelijk wind in de zeilen te geven.?Meer info vind je op de FB-pagina van?Alternatiba Brussel

Related Posts

14 nov
Actie training Brussel

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

17 okt
#OX15

OXI! Basta! Enough! Nee tegen het TTIP Ja voor een ander Europa!? Onze OXI! Nee! is een JA! Voor gelijkheid, socio-economische rechten en een echte democratie, een JA! Voor schuldkwijtschelding, een JA! Voor klimaatrechtvaardigheid en voedselsoeveraniteit.?Op 17 oktober, tevens de dag van de strijd tegen armoede is er in de namiddag is een grote Europese

Comments

Leave a comment