Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

Climate Express is mede-organisator van Alternatiba Brussel, een groot tijdelijk?dorp in de publieke ruimte, die de veelheid van bestaande alternatieven toont om de klimaatverandering aan te pakken.

Climate Express zal op de Alternatiba van Brussel rond het Sin-Kathelijneplein de Klimaatstraat organiseren. Als?jouw organisatie hier graag bij?wil aansluiten, kun je mailen naar?. Help je graag een handje?als vrijwilliger? Mail dan zeker naar onze vrijwilligerco?rdinator Laura op?.

Wil je op een andere manier steunen? Alternatiba Brussel organiseert een crowdfunding?om het project zoveel mogelijk wind in de zeilen te geven.?Meer info vind je op de FB-pagina van?Alternatiba Brussel

Related Posts

29 okt
Infoavond Elsene (Brussel)

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Donderdag 29 oktober houden we samen met Greenpeace, Klimaatzaak en GC Elzenhof halt in het Brusselse. Waar? GC Elzenhof – Kroonlaan 12 1050 Brussel Wanneer? Donderdag 29 oktober, 20u.

21 okt
Avaaz Climate Action BXL

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

Comments

Leave a comment