Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

Climate Express is mede-organisator van Alternatiba Brussel, een groot tijdelijk?dorp in de publieke ruimte, die de veelheid van bestaande alternatieven toont om de klimaatverandering aan te pakken.

Climate Express zal op de Alternatiba van Brussel rond het Sin-Kathelijneplein de Klimaatstraat organiseren. Als?jouw organisatie hier graag bij?wil aansluiten, kun je mailen naar?. Help je graag een handje?als vrijwilliger? Mail dan zeker naar onze vrijwilligerco?rdinator Laura op?.

Wil je op een andere manier steunen? Alternatiba Brussel organiseert een crowdfunding?om het project zoveel mogelijk wind in de zeilen te geven.?Meer info vind je op de FB-pagina van?Alternatiba Brussel

Related Posts

11 dec
Climate Games

Twee weken na de klimaatmars overspoelen we opnieuw de straten van Parijs. Wat er ook uit de onderhandelingen komt, wij nemen als burgers het laatste woord en bouwen aan de klimaatbeweging van de toekomst. Er staan heel wat leuke en kleurrijke acties op het programma in Parijs. Zo wordt het VN-onderhandelingsdorp omsingeld met ?rode lijnen?

14 sep
Infoavond Gent

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

Comments

Leave a comment