Critical Mass Namen

In Namen zetten we ons ook in voor het klimaat!

De COP21 in Parijs komt steeds dichterbij. Op 25 september wordt in Namen een een speciale klimaat?critical mass??fietstocht georganiseerd door verscheidende verenigingen uit Namen. Climat Express zal daar de eregast zijn.

Kom om 18 uur naar het Leopoldpark met de fiets. Van daar zullen we vertrekken naar het centrum. Daar tonen we aan iedereen (automobilisten, voetgangers,…) dat er zich een grote groep mensen inzet voor de COP21 in december.?Slogans, banners, muziek, fluitjes, belgerinkel, alles is welkom!

Doe mee, en zeg het verder!

Meer info via facebook

 

Om alles in goede banen te leiden organiseert Amis de la Terre ? Mundo-Namur op 14 september van 13 uur tot 14 uur in salle Yangst? een kleine vergadering.
Het is het ideale moment om van idee?n te wisselen over de COP21, te denken over het parcous, de communicatie en de sfeer!

Ter info: deze mars wordt op hetzelfde moment ook in Luik georganiseerd:

Related Posts

06 sep
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

12 nov
Climate Express @ AB

De winnaars van onze muziekwedstrijd zetten de Ancien Belgique op stelten met duurzame vibes. Feesten voor het klimaat geblazen! Meer info volgt.

16 aug
Rhineland Mass action

Climate Express gaat wat inspiratie opdoen voor de Climate Games tijdens de actie tegen een van de grootste open bruinkoolmijnen ter wereld.

Comments

Leave a comment