Critical Mass Namen

In Namen zetten we ons ook in voor het klimaat!

De COP21 in Parijs komt steeds dichterbij. Op 25 september wordt in Namen een een speciale klimaat?critical mass??fietstocht georganiseerd door verscheidende verenigingen uit Namen. Climat Express zal daar de eregast zijn.

Kom om 18 uur naar het Leopoldpark met de fiets. Van daar zullen we vertrekken naar het centrum. Daar tonen we aan iedereen (automobilisten, voetgangers,…) dat er zich een grote groep mensen inzet voor de COP21 in december.?Slogans, banners, muziek, fluitjes, belgerinkel, alles is welkom!

Doe mee, en zeg het verder!

Meer info via facebook

 

Om alles in goede banen te leiden organiseert Amis de la Terre ? Mundo-Namur op 14 september van 13 uur tot 14 uur in salle Yangst? een kleine vergadering.
Het is het ideale moment om van idee?n te wisselen over de COP21, te denken over het parcous, de communicatie en de sfeer!

Ter info: deze mars wordt op hetzelfde moment ook in Luik georganiseerd:

Related Posts

23 nov
Start looptocht naar Parijs

Om anderen te inspireren met alternatieven en te tonen dat het moeite kost om een doel te verwezenlijken, wordt er ook gelopen naar Parijs. De lopers leggen tussen 23 en 28 november +-350 km af. Op 29 november wandelen de lopers mee in de klimaatmars. Meer info over het startmoment volgt.

29 nov
Klimaatmars

Een dag voor de start van de onderhandelingen overspoelen we de straten van Parijs met onze eisen en alternatieven in een gigantische optocht. 10.000 Belgen zakken met fiets, trein, bus of op eigen initiatief af naar de Franse hoofdstad voor de grootste klimaatmars ooit. Aan de burgers het eerste woord: hoog tijd voor een daadkrachtig

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

Comments

Leave a comment