Critical Mass Namen

In Namen zetten we ons ook in voor het klimaat!

De COP21 in Parijs komt steeds dichterbij. Op 25 september wordt in Namen een een speciale klimaat?critical mass??fietstocht georganiseerd door verscheidende verenigingen uit Namen. Climat Express zal daar de eregast zijn.

Kom om 18 uur naar het Leopoldpark met de fiets. Van daar zullen we vertrekken naar het centrum. Daar tonen we aan iedereen (automobilisten, voetgangers,…) dat er zich een grote groep mensen inzet voor de COP21 in december.?Slogans, banners, muziek, fluitjes, belgerinkel, alles is welkom!

Doe mee, en zeg het verder!

Meer info via facebook

 

Om alles in goede banen te leiden organiseert Amis de la Terre ? Mundo-Namur op 14 september van 13 uur tot 14 uur in salle Yangst? een kleine vergadering.
Het is het ideale moment om van idee?n te wisselen over de COP21, te denken over het parcous, de communicatie en de sfeer!

Ter info: deze mars wordt op hetzelfde moment ook in Luik georganiseerd:

Related Posts

25 sep
Knooppunt voor de Toekomstige Generaties

Een fantastisch netwerkweekend (25-27/09) om ervaringen te delen met andere organisaties die naar duurzame ontwikkeling streven. Naast het interessante algemene programma, kan je er zaterdagochtend genieten van een open locomotief over wat Climate Express moet doen na Parijs en van een open vergadering over inhoud en uitwisseling in de namiddag. Meer info: www.act4change.org    

28 aug
Boombalfestival

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.?Van 28?tot 30?augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het boombalfestival. http://www.boombalfestival.be/

19 sep
ManiFiesta

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit. Vorig jaar bracht het 10.000 mensen van over heel het land samen aan de Noordzee. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 18 september vanaf 20u en zaterdag 19 september vanaf 11u. Climate Express neemt deel aan

Comments

Leave a comment