Critical Mass Namen

In Namen zetten we ons ook in voor het klimaat!

De COP21 in Parijs komt steeds dichterbij. Op 25 september wordt in Namen een een speciale klimaat?critical mass??fietstocht georganiseerd door verscheidende verenigingen uit Namen. Climat Express zal daar de eregast zijn.

Kom om 18 uur naar het Leopoldpark met de fiets. Van daar zullen we vertrekken naar het centrum. Daar tonen we aan iedereen (automobilisten, voetgangers,…) dat er zich een grote groep mensen inzet voor de COP21 in december.?Slogans, banners, muziek, fluitjes, belgerinkel, alles is welkom!

Doe mee, en zeg het verder!

Meer info via facebook

 

Om alles in goede banen te leiden organiseert Amis de la Terre ? Mundo-Namur op 14 september van 13 uur tot 14 uur in salle Yangst? een kleine vergadering.
Het is het ideale moment om van idee?n te wisselen over de COP21, te denken over het parcous, de communicatie en de sfeer!

Ter info: deze mars wordt op hetzelfde moment ook in Luik georganiseerd:

Related Posts

11 nov
Klimaat-stop: Hoe burgers betrekken in de strijd tegen klimaatverandering?

In aanloop naar de klimaattop van Parijs houden we halt bij een aantal hete hangijzers wat klimaat betreft. Klimaatopwarming is intussen een feit. Toch blijven beleidsmakers de hete brij voor zich uitschuiven. De mislukte klimaatonderhandelingen volgen elkaar op. Wat is ons antwoord als burger en consument op deze patstelling? Verschillende acties zetten in op een

12 nov
Climate Express Night met Amatorski in AB

Klaar voor een feestje? Op donderdag 12 november stoomt Amatorski je klaar voor Parijs op de Climate Express Night in de AB. De avond start en eindigt met de winnaars van het concours. Droom weg met Amatorski, voel de vibe van onze song to move the climate en kom in beweging op de beats van

17 okt
#OX15

OXI! Basta! Enough! Nee tegen het TTIP Ja voor een ander Europa!? Onze OXI! Nee! is een JA! Voor gelijkheid, socio-economische rechten en een echte democratie, een JA! Voor schuldkwijtschelding, een JA! Voor klimaatrechtvaardigheid en voedselsoeveraniteit.?Op 17 oktober, tevens de dag van de strijd tegen armoede is er in de namiddag is een grote Europese

Comments

Leave a comment