Knooppunt voor de Toekomstige Generaties

Een fantastisch netwerkweekend (25-27/09) om ervaringen te delen met andere organisaties die naar duurzame ontwikkeling streven. Naast het interessante algemene programma, kan je er zaterdagochtend genieten van een open locomotief over wat Climate Express moet doen na Parijs en van een open vergadering over inhoud en uitwisseling in de namiddag.

Meer info: www.act4change.org

 

 

Related Posts

25 sep
Fiesta Mundial

Fiesta Mundial brengt een positieve boodschap over een wereld in verandering en streeft een duurzame mentaliteitsverandering na. Het festival is een creatieve en inspirerende smeltkroes tussen bezoekers, vrijwilligers, lokale verenigingen en 3de en de 4de wereld. Balen, 25-27/09:?www.fiestamundial.be/

21 okt
Avaaz Climate Action BXL

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

12 sep
Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

Comments

Leave a comment