Infoavond Brugge

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

Meer info:?www.uitinvlaanderen.be

Related Posts

27 okt
Klimaat Oostende vormingsplus

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

11 dec
Climate Games

Twee weken na de klimaatmars overspoelen we opnieuw de straten van Parijs. Wat er ook uit de onderhandelingen komt, wij nemen als burgers het laatste woord en bouwen aan de klimaatbeweging van de toekomst. Er staan heel wat leuke en kleurrijke acties op het programma in Parijs. Zo wordt het VN-onderhandelingsdorp omsingeld met ?rode lijnen?

28 mei
Critical Mass XL

28 mei is het moment van de waarheid: we lanceren de nieuwe website en starten de inschrijvingen online. Om dit te vieren met jou, het grote publiek en de pers fietsen we mee in de Critical Mass van 28 mei in Gent en de Critical Mass van 29 mei in Brussel. Toeters en bellen op

Comments

Leave a comment