Infoavond Brugge

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

Meer info:?www.uitinvlaanderen.be

Related Posts

25 sep
Fiesta Mundial

Fiesta Mundial brengt een positieve boodschap over een wereld in verandering en streeft een duurzame mentaliteitsverandering na. Het festival is een creatieve en inspirerende smeltkroes tussen bezoekers, vrijwilligers, lokale verenigingen en 3de en de 4de wereld. Balen, 25-27/09:?www.fiestamundial.be/

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

11 jun
Top van de Volkeren

Op 10 en 11 juni vindt in Brussel een grote top plaats tussen de Europese Unie en?de?Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Cara?bische Staten?(CELAC). Het thema van de top is?”Vorm geven aan onze gemeenschappelijke toekomst: werken aan welvarende, hechte en duurzame samenlevingen voor onze burgers”. Sociale bewegingen?uit Latijns-Amerika willen dat ook de stem van het volk gehoord

Comments

Leave a comment