Infoavond Schoten

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 29 september houden we halt in schoten, samen met deze interessante sprekers:

  • Wiebe Eekman (PvdA) ?Klimaat, wat is het probleem?? (met film)
  • Ecopower ?Een windmolen in Schoten??
  • Paul Staes (voorzitter Milieuraad)
  • Michiel Bleus (OWW, regioco?rdinator Gent) ?Link tussen Oxfam en Klimaat?
  • Pauze -met drankje Oxfam-Schoten-
  • Stephanie Vanden Eede (Sp.a-Schoten, jongere) ?Waarom doen wij mee??
  • Jos D?Haese (Comac-jongeren) ?Wat staat er in Parijs op het spel??
  • Climate-machinist, namens het organiserend team

Dinsdag 29 september 2015 om 20u
Kasteel van Schoten – Ridderzaal

Related Posts

20 okt
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie!   Schrijf je in via dit formulier.

19 sep
ManiFiesta

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit. Vorig jaar bracht het 10.000 mensen van over heel het land samen aan de Noordzee. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 18 september vanaf 20u en zaterdag 19 september vanaf 11u. Climate Express neemt deel aan

05 sep
Villa Pace

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben. Op 5 & 6 september kun je ons promoloket terugvinden op Villa Pace.

Comments

Leave a comment