Infoavond Antwerpen

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.


Waar? Permeke Bibliotheek – De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen

Wanneer? Donderdag 24 september, 19u.

Related Posts

29 sep
Infoavond Schoten

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 29 september houden we halt in schoten, samen met deze interessante sprekers: Wiebe Eekman (PvdA) ?Klimaat, wat is het probleem?? (met film) Ecopower ?Een windmolen in Schoten?? Paul Staes (voorzitter Milieuraad) Michiel Bleus

15 aug
Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

25 aug
Klimaatfietstocht langs de kust

Climaxi organiseert een klimaatfietstocht langs de kust. Ze fietsen van Gravelines (Fr.) naar Breskens. Je hoeft geen geoefende fietser zijn om deel te nemen. Ze vertrekken op 25 augustus en ronden af op 30 augustus. Ze overnachten in De Panne, Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Breskens. Wie wil kan nog doorrijden naar Terneuzen en Gent. Onderweg

Comments

Leave a comment