Valse Start naar Parijs

Hoe kunnen we ons beter voorbereiden, dan door al eens te proberen? Op vrijdag 16 oktober is het verzamelen geblazen voor alle Oxfam-jongeren ?n sympathisanten! Van 16u tot 21u gaan we actie voeren in en rond stations in het hele land. Sluit je aan bij een van onze actiegroepen of start er zelf een op. Voer met je ploegje actie in je eigen station, spring op de trein en maak lawaai onderweg, om te eindigen in Antwerpen-Centraal. Daar gaan we zoveel Kabaal maken, dat ze ons tot in Parijs zullen horen!

 

Meer info:?www.oww.be/climateexpress

Related Posts

12 sep
Alternatiba BXL

Save the date, want het enige echte alternatievendorp komt naar Brussel op 12 en 13 september!

25 sep
Critical Mass Namen

In Namen zetten we ons ook in voor het klimaat! De COP21 in Parijs komt steeds dichterbij. Op 25 september wordt in Namen een een speciale klimaat?critical mass??fietstocht georganiseerd door verscheidende verenigingen uit Namen. Climat Express zal daar de eregast zijn. Kom om 18 uur naar het Leopoldpark met de fiets. Van daar zullen we

28 mei
Critical Mass XL

28 mei is het moment van de waarheid: we lanceren de nieuwe website en starten de inschrijvingen online. Om dit te vieren met jou, het grote publiek en de pers fietsen we mee in de Critical Mass van 28 mei in Gent en de Critical Mass van 29 mei in Brussel. Toeters en bellen op

Comments

Leave a comment