Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt ingezonden.?Hun?Growing Picture, die in het Brusselse?Jeugdtheater BRONKS wordt opgebouwd, zal zo de?groeiende klimaatbeweging in Belgi? symboliseren.

 

We hebben jouw stem nodig! Wat is jouw wens voor het klimaat? Wat is jouw boodschap voor je medeburgers en de politici? Hoe zie jij de (ideale) toekomst??Of welke acties moet de klimaatbeweging in Belgi? ondernemen in 2016? Elke persoonlijke wens, mening of boodschap wordt neergeschreven op een gerecycleerd postkaartje en wordt zo ??n pixel van het kleurrijke kunstwerk. Ook benieuwd welk beeld de finale tekening zal voortbrengen?

 

Doe mee! Help de Growing Picture groeien en stuur jouw klimaatwens voor 2016 naar Climate Express.?Mail je klimaatwens?naar campaign@climate-express.eu?of stuur hem de wereld in?via Twitter met hashtag #growingpicture.

 

Desktop1

 

Wij schrijven jouw boodschap dan op een postkaartje dat deel wordt van de Growing Picture. Zo help je de klimaatbeweging groeien. Ook tijdens de tocht naar de klimaattop, in Parijs en erna blijven we wensen en meningen inzamelen. Want na Parijs gaat Climate Express door en willen we de wensen van iedere burger die bezorgd is om het klimaat helpen verwezenlijken.

 

Je kan je boodschap ook zelf komen neerpennen in BRONKS: daar staat een box?om kaartjes met klimaatwensen in te deponeren. Adres:?Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

 

Related Posts

18 nov
Trendstop: COP23 – Groot spandoek “Save the climate – Belgium Act Now” aan Jubelpark opgehangen

(Belga) Naar aanleiding van het slot van de klimaattop COP23 in Bonn hebben klimaatactivisten vandaag een groot spandoek van 17 meter lang opgehangen onder de boog van het Jubelpark in Brussel. De boodschap van #BelgiumActNow luidt “Save the climate – Belgium Act Now”. Andere activisten schilderden een rode lijn op de gevel van het kabinet

20 dec
Klimaatakkoord Parijs: wat we w?l kunnen met een doos vol beloftes

Dit weekend werd in Parijs een bindend mondiaal klimaatakkoord gesloten: een nieuwe mijlpaal die hoop geeft op een koerswijziging in het klimaatbeleid. Het deels positief onthaalde klimaatakkoord is echter nog geen reden tot feest. Het is vooral een intentieverklaring. Een doos vol beloftes met een mooie strik rond, die niet gekoppeld zijn aan concrete engagementen.

24 nov
De Slimste Bus – programma op trein en bus

Wie?een zitje boekte?op de treinen en bussen van Climate Express zal?zich geen minuut vervelen. Een dagje betogen wordt een waar avontuur met muziek, quizzen, uitwisseling en debat. Want niets beter om de klimaatbeweging te doen groeien dan enthousiaste mensen voor een aantal uurtjes samen te brengen.   Op de bussen maken we je rustig wakker

Comments

Leave a comment