Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt ingezonden.?Hun?Growing Picture, die in het Brusselse?Jeugdtheater BRONKS wordt opgebouwd, zal zo de?groeiende klimaatbeweging in Belgi? symboliseren.

 

We hebben jouw stem nodig! Wat is jouw wens voor het klimaat? Wat is jouw boodschap voor je medeburgers en de politici? Hoe zie jij de (ideale) toekomst??Of welke acties moet de klimaatbeweging in Belgi? ondernemen in 2016? Elke persoonlijke wens, mening of boodschap wordt neergeschreven op een gerecycleerd postkaartje en wordt zo ??n pixel van het kleurrijke kunstwerk. Ook benieuwd welk beeld de finale tekening zal voortbrengen?

 

Doe mee! Help de Growing Picture groeien en stuur jouw klimaatwens voor 2016 naar Climate Express.?Mail je klimaatwens?naar campaign@climate-express.eu?of stuur hem de wereld in?via Twitter met hashtag #growingpicture.

 

Desktop1

 

Wij schrijven jouw boodschap dan op een postkaartje dat deel wordt van de Growing Picture. Zo help je de klimaatbeweging groeien. Ook tijdens de tocht naar de klimaattop, in Parijs en erna blijven we wensen en meningen inzamelen. Want na Parijs gaat Climate Express door en willen we de wensen van iedere burger die bezorgd is om het klimaat helpen verwezenlijken.

 

Je kan je boodschap ook zelf komen neerpennen in BRONKS: daar staat een box?om kaartjes met klimaatwensen in te deponeren. Adres:?Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

 

Related Posts

26 okt
Zoek je kli-maat #10000toParis

Al 5000 landgenoten schreven zich in voor de Climate Express! Het doel van 10.000 Belgen in Parijs is nu nog maar een boogscheut van ons verwijderd. Immers, als iedereen ??n vriend(in) overtuigt om ook mee te gaan, staat de teller binnen de kortste keren op 10.000.   Trek dus je stoute schoenen aan en ga

04 nov
De klimaatwens van Annelies Verbeke

Een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke klimaatwens die wordt ingestuurd, dat is The Growing Picture. Vandaag kwam Annelies Verbeke, schrijfster van vier romans en drie verhalenbundels, langs met haar klimaatwens. En die luidt als volgt:   “Ik wens dat er een toenemend bewustzijn komt rond de verbondenheid van klimaatverandering en andere milieuproblemen met andere

04 aug
Gentse Klimaattour

Op dinsdag 4 augustus ontvingen Climate Express en Klimaatcoalitie de enthousiaste groep van Alternatiba Tour met een heuse fietsactie doorheen de stad en een slotevenement in de volkse moestuinen van de Boerse Poort. Ongeveer 100 mensen namen eraan deel. We hebben de dag be?indigd met een solidaire maaltijd van mobiele actiekeuken Kokerellen, een mini-conferentie van

Comments

Leave a comment