Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt ingezonden.?Hun?Growing Picture, die in het Brusselse?Jeugdtheater BRONKS wordt opgebouwd, zal zo de?groeiende klimaatbeweging in Belgi? symboliseren.

 

We hebben jouw stem nodig! Wat is jouw wens voor het klimaat? Wat is jouw boodschap voor je medeburgers en de politici? Hoe zie jij de (ideale) toekomst??Of welke acties moet de klimaatbeweging in Belgi? ondernemen in 2016? Elke persoonlijke wens, mening of boodschap wordt neergeschreven op een gerecycleerd postkaartje en wordt zo ??n pixel van het kleurrijke kunstwerk. Ook benieuwd welk beeld de finale tekening zal voortbrengen?

 

Doe mee! Help de Growing Picture groeien en stuur jouw klimaatwens voor 2016 naar Climate Express.?Mail je klimaatwens?naar campaign@climate-express.eu?of stuur hem de wereld in?via Twitter met hashtag #growingpicture.

 

Desktop1

 

Wij schrijven jouw boodschap dan op een postkaartje dat deel wordt van de Growing Picture. Zo help je de klimaatbeweging groeien. Ook tijdens de tocht naar de klimaattop, in Parijs en erna blijven we wensen en meningen inzamelen. Want na Parijs gaat Climate Express door en willen we de wensen van iedere burger die bezorgd is om het klimaat helpen verwezenlijken.

 

Je kan je boodschap ook zelf komen neerpennen in BRONKS: daar staat een box?om kaartjes met klimaatwensen in te deponeren. Adres:?Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

 

Related Posts

04 aug
Gentse Klimaattour

Op dinsdag 4 augustus ontvingen Climate Express en Klimaatcoalitie de enthousiaste groep van Alternatiba Tour met een heuse fietsactie doorheen de stad en een slotevenement in de volkse moestuinen van de Boerse Poort. Ongeveer 100 mensen namen eraan deel. We hebben de dag be?indigd met een solidaire maaltijd van mobiele actiekeuken Kokerellen, een mini-conferentie van

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag1

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn. Er zijn vast nog po?tischer weerspreuken te vinden, maar deze weet in elk geval goed de brute overgang

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag3

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   We zijn inmiddels twee dagen en zo?n 150 kilometer ver, knus ge?nstalleerd in een verbluffend grote sporthal die ? net als gisteren trouwens ? verbluffend snel is volgelopen met

Comments

Leave a comment