Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt ingezonden.?Hun?Growing Picture, die in het Brusselse?Jeugdtheater BRONKS wordt opgebouwd, zal zo de?groeiende klimaatbeweging in Belgi? symboliseren.

 

We hebben jouw stem nodig! Wat is jouw wens voor het klimaat? Wat is jouw boodschap voor je medeburgers en de politici? Hoe zie jij de (ideale) toekomst??Of welke acties moet de klimaatbeweging in Belgi? ondernemen in 2016? Elke persoonlijke wens, mening of boodschap wordt neergeschreven op een gerecycleerd postkaartje en wordt zo ??n pixel van het kleurrijke kunstwerk. Ook benieuwd welk beeld de finale tekening zal voortbrengen?

 

Doe mee! Help de Growing Picture groeien en stuur jouw klimaatwens voor 2016 naar Climate Express.?Mail je klimaatwens?naar campaign@climate-express.eu?of stuur hem de wereld in?via Twitter met hashtag #growingpicture.

 

Desktop1

 

Wij schrijven jouw boodschap dan op een postkaartje dat deel wordt van de Growing Picture. Zo help je de klimaatbeweging groeien. Ook tijdens de tocht naar de klimaattop, in Parijs en erna blijven we wensen en meningen inzamelen. Want na Parijs gaat Climate Express door en willen we de wensen van iedere burger die bezorgd is om het klimaat helpen verwezenlijken.

 

Je kan je boodschap ook zelf komen neerpennen in BRONKS: daar staat een box?om kaartjes met klimaatwensen in te deponeren. Adres:?Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

 

Related Posts

07 aug
Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

04 dec
Volg het klimaatnieuws in Belgi

In deze blogpost verzamelen we interessante artikels over klimaatnieuws in Belgi?. We blijven deze post updaten gedurende de twee weken van de COP21, dus surf regelmatig eens terug voor nieuw leesvoer.   Al zes jaar wachten op klimaatakkoord: Sofie Defour spoort onze ministers aan om hun broek op te trekken:?http://bit.ly/1RsAz5z Bieke Purnelle vraagt zich af

20 dec
Klimaatakkoord Parijs: wat we w?l kunnen met een doos vol beloftes

Dit weekend werd in Parijs een bindend mondiaal klimaatakkoord gesloten: een nieuwe mijlpaal die hoop geeft op een koerswijziging in het klimaatbeleid. Het deels positief onthaalde klimaatakkoord is echter nog geen reden tot feest. Het is vooral een intentieverklaring. Een doos vol beloftes met een mooie strik rond, die niet gekoppeld zijn aan concrete engagementen.

Comments

Leave a comment