Growing picture zkt klmtwns

Nog ??n maand te gaan tot Parijs… en het burgerprotest?komt op stoom. Hoog tijd om te polsen naar wat er leeft over het klimaatthema onder het brede publiek. Daarom bedachten?twee KASK-studenten een interactief kunstwerk voor #movetheclimatebyart. Jonathan Verheye en Juli Kurris ontwierpen een kunstwerk dat groeit met elke persoonlijke boodschap over klimaat die hen wordt ingezonden.?Hun?Growing Picture, die in het Brusselse?Jeugdtheater BRONKS wordt opgebouwd, zal zo de?groeiende klimaatbeweging in Belgi? symboliseren.

 

We hebben jouw stem nodig! Wat is jouw wens voor het klimaat? Wat is jouw boodschap voor je medeburgers en de politici? Hoe zie jij de (ideale) toekomst??Of welke acties moet de klimaatbeweging in Belgi? ondernemen in 2016? Elke persoonlijke wens, mening of boodschap wordt neergeschreven op een gerecycleerd postkaartje en wordt zo ??n pixel van het kleurrijke kunstwerk. Ook benieuwd welk beeld de finale tekening zal voortbrengen?

 

Doe mee! Help de Growing Picture groeien en stuur jouw klimaatwens voor 2016 naar Climate Express.?Mail je klimaatwens?naar campaign@climate-express.eu?of stuur hem de wereld in?via Twitter met hashtag #growingpicture.

 

Desktop1

 

Wij schrijven jouw boodschap dan op een postkaartje dat deel wordt van de Growing Picture. Zo help je de klimaatbeweging groeien. Ook tijdens de tocht naar de klimaattop, in Parijs en erna blijven we wensen en meningen inzamelen. Want na Parijs gaat Climate Express door en willen we de wensen van iedere burger die bezorgd is om het klimaat helpen verwezenlijken.

 

Je kan je boodschap ook zelf komen neerpennen in BRONKS: daar staat een box?om kaartjes met klimaatwensen in te deponeren. Adres:?Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel

 

Related Posts

24 nov
De Slimste Bus – programma op trein en bus

Wie?een zitje boekte?op de treinen en bussen van Climate Express zal?zich geen minuut vervelen. Een dagje betogen wordt een waar avontuur met muziek, quizzen, uitwisseling en debat. Want niets beter om de klimaatbeweging te doen groeien dan enthousiaste mensen voor een aantal uurtjes samen te brengen.   Op de bussen maken we je rustig wakker

13 okt
Skatchou Bottos schrijft song voor Climate Express

Geen strijd zonder muziek. Samen met Poppunt en muziektempel Ancienne Belgique ging Climate Express afgelopen zomer op zoek naar de juiste beats en chords om de mobilisatie naar de klimaattop in Parijs muzikaal te ondersteunen. Voor het tweede luik van de?muziekwedstrijd beluisterden?jurylid van dienst Pieter Embrechts en Climate Express de niet minder dan 66 ingestuurde

01 dec
Post van het klimaatpeloton #nabeschouwing

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs. Dit is zijn laatste bijdrage! Een dag na aankomst blikt hij terug op de fietstocht naar Parijs en vooruit op de mars naar Oostende op 6 december.   Beste lezer,   Al is het

Comments

Leave a comment