Aanmelding professionele en vrijwillige pers

Parijs nadert met rasse schreden en de motor van het burgerprotest ronkt. Het wordt ??n van de belangrijkste klimaattoppen ooit, waar de stem van de burger luid zal klinken. Ook de pers zal een belangrijke aanwezige zijn. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, nodigen we zowel de professionele pers als de vrijwillige reporters uit om zich hieronder aan te melden.

Professionele pers

We nodigen alle pers uit om mee te gaan naar Parijs. Na aanmelding?kunnen we een plaats op trein of bus voor je vrijhouden en kan ons communicatieteam je op de hoogte houden van de laatste informatie.

?

We nemen?snel contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op

?

?

?

?

Climate Express reporters

Onder het motto don’t hate the media, be the media weten?we uit ervaring dat er ook van onderuit heel wat?verslag zal worden uitgebracht?over de tocht naar Parijs, het burgerprotest en de klimaattop.

?

We roepen daarom elke reporter, fotograaf, blogger, interviewer, social media-, radio- of videotalent op om zich aan te melden als reporter. Zo?kunnen we alle mediacreativiteit in?woord en beeld samenbrengen tot een sterk?geheel.

?

Perskit

Wil je iets publiceren over Climate Express? Maak dan gebruik van onze perskit
met o.a. ons logo’s en stijlgids,?en?een selectie persklare foto’s.Related Posts

25 nov
Klimaatmobilisatie meer dan ooit #niettestoppen
Nieuws // 2

Climate Express en Klimaatcoalitie ontvingen deze voormiddag het bericht dat de toelating voor de geplande klimaatmars in Oostende werd ingetrokken. De politie in Oostende is opgevorderd door de federale politie om de zone Brussel te versterken voor de beveiliging van de Europese top. Na Parijs en Brussel is het nu al de derde maal dat

26 jan
De Express Quiz
Nieuws // 0

Op het einde van?de Train Challenge?deden Pieter en Julie een mini Express Quiz?om?enkele sympathieke treinreizigers op hun kennis rond klimaat en de top in Parijs 2015 te testen. Kijk vooral zelf!

01 mei
Weekend in BXL
Nieuws // 0

Bij wijze van startschot voor de campagnezomer, gigantische teambuilding en?voorproefje van de sfeer op?de?tocht naar Parijs, hield Climate Express in april een groot weekend in Brussel. Alle vrijwilligers en ge?nteresseerden konden in hartje hoofdstad?terecht op het gezellige terrein van Allee du Kaai (Toestand vzw) langs het kanaal.

Comments

Leave a comment