Aanmelding professionele en vrijwillige pers

Parijs nadert met rasse schreden en de motor van het burgerprotest ronkt. Het wordt ??n van de belangrijkste klimaattoppen ooit, waar de stem van de burger luid zal klinken. Ook de pers zal een belangrijke aanwezige zijn. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, nodigen we zowel de professionele pers als de vrijwillige reporters uit om zich hieronder aan te melden.

Professionele pers

We nodigen alle pers uit om mee te gaan naar Parijs. Na aanmelding?kunnen we een plaats op trein of bus voor je vrijhouden en kan ons communicatieteam je op de hoogte houden van de laatste informatie.

?

We nemen?snel contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op

?

?

?

?

Climate Express reporters

Onder het motto don’t hate the media, be the media weten?we uit ervaring dat er ook van onderuit heel wat?verslag zal worden uitgebracht?over de tocht naar Parijs, het burgerprotest en de klimaattop.

?

We roepen daarom elke reporter, fotograaf, blogger, interviewer, social media-, radio- of videotalent op om zich aan te melden als reporter. Zo?kunnen we alle mediacreativiteit in?woord en beeld samenbrengen tot een sterk?geheel.

?

Perskit

Wil je iets publiceren over Climate Express? Maak dan gebruik van onze perskit
met o.a. ons logo’s en stijlgids,?en?een selectie persklare foto’s.Related Posts

29 apr
De Train Challenge
Nieuws // 0

Om naar de klimaattop van Warschau te gaan zaten Julie Van Houtryve en Pieter Becuwe in 2013?twee keer 20u op de trein. Om de boodschap van Climate Express bekender te maken in de aanloop naar de top in Parijs in december van dit jaar, wilden ze dat record in het weekend van 17 en 18

15 nov
Warschau 2013: fotoverslag in De Standaard
Nieuws // 0

V??r de Climate Express was er de Trein naar Warschau, een speciaal ingelegde trein met honderden?Belgische Klimaatactivisten?en?als eindbestemming de 19de klimaattop in Polen in 2013. De Trein naar Warschau heeft een grote?rol gespeeld in het ontstaan van de Climate Express. Tijdens de treinreis en de protestmars?ontstond een dubbel gevoel. Een enorme positieve energie onder de

12 nov
Op ontbijt met Waals minister van Energie Furlan
Nieuws // 0

Afgelopen maandag (09/11) mochten vertegenwoordigers van Climate Express, de Franstalige Jeugdraad en het Platform Klimaatrechtvaardigheid op ontbijt met de Waalse minister van Energie Paul Furlan (PS). Een paar weken voor de klimaattop in Parijs was het d? gelegenheid om de minister Climate Express voor te stellen, onze aanbevelingen over te maken en een aantal heikele

Comments

Leave a comment