Aanmelding professionele en vrijwillige pers

Parijs nadert met rasse schreden en de motor van het burgerprotest ronkt. Het wordt ??n van de belangrijkste klimaattoppen ooit, waar de stem van de burger luid zal klinken. Ook de pers zal een belangrijke aanwezige zijn. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, nodigen we zowel de professionele pers als de vrijwillige reporters uit om zich hieronder aan te melden.

Professionele pers

We nodigen alle pers uit om mee te gaan naar Parijs. Na aanmelding?kunnen we een plaats op trein of bus voor je vrijhouden en kan ons communicatieteam je op de hoogte houden van de laatste informatie.

?

We nemen?snel contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op

?

?

?

?

Climate Express reporters

Onder het motto don’t hate the media, be the media weten?we uit ervaring dat er ook van onderuit heel wat?verslag zal worden uitgebracht?over de tocht naar Parijs, het burgerprotest en de klimaattop.

?

We roepen daarom elke reporter, fotograaf, blogger, interviewer, social media-, radio- of videotalent op om zich aan te melden als reporter. Zo?kunnen we alle mediacreativiteit in?woord en beeld samenbrengen tot een sterk?geheel.

?

Perskit

Wil je iets publiceren over Climate Express? Maak dan gebruik van onze perskit
met o.a. ons logo’s en stijlgids,?en?een selectie persklare foto’s.Related Posts

06 mrt
We zijn er (bijna) klaar voor!
Blog // 0

Na een korte winterslaap staan de vrijwilligers van Climate Express klaar om met nieuwe plannen het voorjaar in te stomen. Jullie massale aanwezigheid op onze debriefing op 30 januari was hartverwarmend en inspirerend. We hebben aandachtig naar de vele analyses van het voorbije jaar en jullie idee?n voor de toekomst geluisterd? E?n ding staat als

15 nov
Warschau 2013: fotoverslag in De Standaard
Nieuws // 0

V??r de Climate Express was er de Trein naar Warschau, een speciaal ingelegde trein met honderden?Belgische Klimaatactivisten?en?als eindbestemming de 19de klimaattop in Polen in 2013. De Trein naar Warschau heeft een grote?rol gespeeld in het ontstaan van de Climate Express. Tijdens de treinreis en de protestmars?ontstond een dubbel gevoel. Een enorme positieve energie onder de

27 nov
Climate Express stelt klimaatmars een week uit, nu zondag lokale acties
Nieuws // 1

Brussel, 27 november – Ook na twee geannuleerde klimaatmarsen laat de burgerbeweging Climate Express zich niet muilkorven. De klimaatmars van 29 november in Oostende wordt een week uitgesteld naar 6 december. Maar ook 29 november blijf in het teken van het klimaat staan. De organisatie roept elke burger op om zondag op zoek te gaan

Comments

Leave a comment