Aanmelding professionele en vrijwillige pers

Parijs nadert met rasse schreden en de motor van het burgerprotest ronkt. Het wordt ??n van de belangrijkste klimaattoppen ooit, waar de stem van de burger luid zal klinken. Ook de pers zal een belangrijke aanwezige zijn. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, nodigen we zowel de professionele pers als de vrijwillige reporters uit om zich hieronder aan te melden.

Professionele pers

We nodigen alle pers uit om mee te gaan naar Parijs. Na aanmelding?kunnen we een plaats op trein of bus voor je vrijhouden en kan ons communicatieteam je op de hoogte houden van de laatste informatie.

?

We nemen?snel contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op

?

?

?

?

Climate Express reporters

Onder het motto don’t hate the media, be the media weten?we uit ervaring dat er ook van onderuit heel wat?verslag zal worden uitgebracht?over de tocht naar Parijs, het burgerprotest en de klimaattop.

?

We roepen daarom elke reporter, fotograaf, blogger, interviewer, social media-, radio- of videotalent op om zich aan te melden als reporter. Zo?kunnen we alle mediacreativiteit in?woord en beeld samenbrengen tot een sterk?geheel.

?

Perskit

Wil je iets publiceren over Climate Express? Maak dan gebruik van onze perskit
met o.a. ons logo’s en stijlgids,?en?een selectie persklare foto’s.Related Posts

05 nov
Sint-Ludgardisschool in Antwerpen: per fiets en bus naar de klimaattop
Blog // 0

Een enthousiaste groep leerlingen en leerkrachten van de Sint-Ludgardisschool in Antwerpen trekt op 29 november met de bus mee naar Parijs.   Dat doen ze in het kader van een heus uitwisselingsproject met het Norbertuscollege uit het Nederlandse Roosendaal. In februari fietsen de vierdejaars uit Antwerpen naar Roosendaal om hun eigen ?COP 21 bis? te

29 apr
Naomi Klein steunt de Climate Express
Nieuws // 0

In November vorig jaar?streek Naomi Klein neer in Brussel. Ze was te gast bij 11.11.11 om ?te spreken over?klimaatverandering, kapitalisme en activisme. De Canadese journaliste en schrijfster maakte furore met haar scherpe analyses van de consumptiecultuur (No Logo in 2001) en de de neoliberale ideologie (Shockdoctrine in 2009). In Brussel sprak ze over haar laatste

05 dec
Persbericht klimaatmars 6/12
Nieuws // 0

Zondag in Oostende vragen duizenden Belgen een klimaatbeleid die naam waardig   Climate Express en de Klimaatcoalitie organiseren op zondag 6 december een grote klimaatmars in Oostende. Afgelopen zondag kwamen al meer dan 6000 mensen op straat voor het klimaat, maar de Belgische politici geven niet de indruk dat ze de boodschap begrepen hebben. Daarom

Comments

Leave a comment