Sint-Ludgardisschool in Antwerpen: per fiets en bus naar de klimaattop

Een enthousiaste groep leerlingen en leerkrachten van de Sint-Ludgardisschool in Antwerpen trekt op 29 november met de bus mee naar Parijs.

 

Dat doen ze in het kader van een heus uitwisselingsproject met het Norbertuscollege uit het Nederlandse Roosendaal. In februari fietsen de vierdejaars uit Antwerpen naar Roosendaal om hun eigen ?COP 21 bis? te houden, waarbij de leerlingen de klimaattop van Parijs zullen naspelen. In oktober kwamen de Nederlandse leerlingen alvast met de fiets naar Belgi? om deze klimaattop voor te bereiden.

 

Een deelname aan Climate Express kon in dit project uiteraard niet ontbreken! De leerlingen willen na alles wat ze leerden over klimaat en de COP de klimaatmars in Parijs niet missen en hun leerkrachten zijn zeer verheugd hen deze kans te kunnen bieden om deel te nemen aan dit historisch moment.

 

Facebook: COP21bis
https://www.facebook.com/COP21bis-832539410199158/

Related Posts

27 nov
Climate Express stelt klimaatmars een week uit, nu zondag lokale acties
Nieuws // 1

Brussel, 27 november – Ook na twee geannuleerde klimaatmarsen laat de burgerbeweging Climate Express zich niet muilkorven. De klimaatmars van 29 november in Oostende wordt een week uitgesteld naar 6 december. Maar ook 29 november blijf in het teken van het klimaat staan. De organisatie roept elke burger op om zondag op zoek te gaan

26 jan
De Express Quiz
Nieuws // 0

Op het einde van?de Train Challenge?deden Pieter en Julie een mini Express Quiz?om?enkele sympathieke treinreizigers op hun kennis rond klimaat en de top in Parijs 2015 te testen. Kijk vooral zelf!

24 dec
Terugbetaling tickets
Nieuws // 1

Belangrijk: deadline terugbetalingen verlengd tot 1 maart Aangezien de klimaatmars in Parijs niet kon doorgaan betaalt Climate Express de tickets terug. Omwille van privacyredenen beschikken wij echter niet over de rekeninggegevens van de reizigers. Daarom kun je tot 1 maart je terugbetaling aanvragen. TERUGBETALINGSFORMULIER FAQ Context In de nasleep van de aanslagen in Parijs werd

Comments

Leave a comment