Climate Express dj Fonkee Monk op jouw event

Ken jij nog een organisatie die een feestje wilt geven voor de klimaattop in Parijs? Of ben je dat zelf van plan? Aarzel niet dan niet om onze Climate Express dj uit te nodigen voor een avontuurlijke mix van funky classics en rare grooves. Beluister hier zijn winnende mix.

 

De aanbieding: voor 150 euro draait Climate Express dj Fonkee Monk een set van 2 uur op jouw evenement. Bij de dj hoort ook een Climate Express promopakket, dat we opstellen op een zichtbare plaats op het event (de dj heeft minstens 2 meter ruimte nodig om zijn materiaal op te stellen).

 

Win! Win! Win! Climate Express geeft 5 dj-sets van Fonkee Monk GRATIS weg! De 5 eerste evenementen die een concreet voorstel doen met een datum waarop onze dj vrij is, winnen een gratis dj-set van 2 uur. Waag snel je kans!

 

Praktisch: contacteer Saartje om de dj te boeken, via

Related Posts

04 dec
Wij zijn de hernieuwbare wind die het fossiele systeem zal wegblazen

Natalie Eggermont, de voorzitster van Climate Express, schreef een boek over de klimaatproblematiek en het belang van de opbouw van een sterke burgerbeweging. Over?welke “Sporen van Verandering” de klimaatbeweging kan bewandelen om ons uit het slop te halen.   Een warme oproep om, in de spirit van haar epiloog “De trein blijft rijden”, op 6

04 aug
Gentse Klimaattour

Op dinsdag 4 augustus ontvingen Climate Express en Klimaatcoalitie de enthousiaste groep van Alternatiba Tour met een heuse fietsactie doorheen de stad en een slotevenement in de volkse moestuinen van de Boerse Poort. Ongeveer 100 mensen namen eraan deel. We hebben de dag be?indigd met een solidaire maaltijd van mobiele actiekeuken Kokerellen, een mini-conferentie van

15 aug
In één dag naar Parijs

Op 15 augustus hebben vrijwilligers van Climate Express in ??n dag naar Parijs gefietst voor het klimaat. Op initiatief van vrijwilliger Glenn Valentin sprongen enkele koersliefhebbers en ook professioneel ex-wielrenner Johan Museeuw mee op de kar. Met deze fietsstunt wilden ze mensen aanmoedigen om mee te gaan met Climate Express naar de 21e klimaattop in

Comments

Leave a comment