Climate Express dj Fonkee Monk op jouw event

Ken jij nog een organisatie die een feestje wilt geven voor de klimaattop in Parijs? Of ben je dat zelf van plan? Aarzel niet dan niet om onze Climate Express dj uit te nodigen voor een avontuurlijke mix van funky classics en rare grooves. Beluister hier zijn winnende mix.

 

De aanbieding: voor 150 euro draait Climate Express dj Fonkee Monk een set van 2 uur op jouw evenement. Bij de dj hoort ook een Climate Express promopakket, dat we opstellen op een zichtbare plaats op het event (de dj heeft minstens 2 meter ruimte nodig om zijn materiaal op te stellen).

 

Win! Win! Win! Climate Express geeft 5 dj-sets van Fonkee Monk GRATIS weg! De 5 eerste evenementen die een concreet voorstel doen met een datum waarop onze dj vrij is, winnen een gratis dj-set van 2 uur. Waag snel je kans!

 

Praktisch: contacteer Saartje om de dj te boeken, via

Related Posts

26 sep
De Climate Express dj is bekend

De klimaatbeweging groeit en daar hoort muziek bij. Samen met Poppunt, muziektempel AB ?n met de hulp van eminente juryleden Pieter Embrechts, Mr. Leenknecht en Lisa Smolders ging Climate Express afgelopen zomer op zoek naar de juiste beats en chords om de mobilisatie naar de klimaattop in Parijs muzikaal te ondersteunen. Niet minder dan 60

07 aug
Ben jij het nieuwe Climate Express talent?

Eind november rijden we met 500 fietsers, 3 treinen en 100 bussen naar de Arc de Triomphe en daar hoort een sound bij! ?Let?s #movetheclimate by music, dat is ons doel. Waag je kans, samen schrijven we geschiedenis!

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag1

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn. Er zijn vast nog po?tischer weerspreuken te vinden, maar deze weet in elk geval goed de brute overgang

Comments

Leave a comment