Climate Express dj Fonkee Monk op jouw event

Ken jij nog een organisatie die een feestje wilt geven voor de klimaattop in Parijs? Of ben je dat zelf van plan? Aarzel niet dan niet om onze Climate Express dj uit te nodigen voor een avontuurlijke mix van funky classics en rare grooves. Beluister hier zijn winnende mix.

 

De aanbieding: voor 150 euro draait Climate Express dj Fonkee Monk een set van 2 uur op jouw evenement. Bij de dj hoort ook een Climate Express promopakket, dat we opstellen op een zichtbare plaats op het event (de dj heeft minstens 2 meter ruimte nodig om zijn materiaal op te stellen).

 

Win! Win! Win! Climate Express geeft 5 dj-sets van Fonkee Monk GRATIS weg! De 5 eerste evenementen die een concreet voorstel doen met een datum waarop onze dj vrij is, winnen een gratis dj-set van 2 uur. Waag snel je kans!

 

Praktisch: contacteer Saartje om de dj te boeken, via

Related Posts

15 aug
In één dag naar Parijs

Op 15 augustus hebben vrijwilligers van Climate Express in ??n dag naar Parijs gefietst voor het klimaat. Op initiatief van vrijwilliger Glenn Valentin sprongen enkele koersliefhebbers en ook professioneel ex-wielrenner Johan Museeuw mee op de kar. Met deze fietsstunt wilden ze mensen aanmoedigen om mee te gaan met Climate Express naar de 21e klimaattop in

26 okt
Zoek je kli-maat #10000toParis

Al 5000 landgenoten schreven zich in voor de Climate Express! Het doel van 10.000 Belgen in Parijs is nu nog maar een boogscheut van ons verwijderd. Immers, als iedereen ??n vriend(in) overtuigt om ook mee te gaan, staat de teller binnen de kortste keren op 10.000.   Trek dus je stoute schoenen aan en ga

27 nov
Post van het klimaatpeloton #dag1

Student internationale politiek en en JNM-er Lennert De Vroey bezorgt ons de dagelijkse post van het klimaatpeloton op weg naar Parijs.?     Beste lezer,   Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn. Er zijn vast nog po?tischer weerspreuken te vinden, maar deze weet in elk geval goed de brute overgang

Comments

Leave a comment