Climate Express @ AB

De winnaars van onze muziekwedstrijd zetten de Ancien Belgique op stelten met duurzame vibes. Feesten voor het klimaat geblazen!

Meer info volgt.

Related Posts

12 nov
Climate Express Night met Amatorski in AB

Klaar voor een feestje? Op donderdag 12 november stoomt Amatorski je klaar voor Parijs op de Climate Express Night in de AB. De avond start en eindigt met de winnaars van het concours. Droom weg met Amatorski, voel de vibe van onze song to move the climate en kom in beweging op de beats van

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

29 nov
Klimaatmars

Een dag voor de start van de onderhandelingen overspoelen we de straten van Parijs met onze eisen en alternatieven in een gigantische optocht. 10.000 Belgen zakken met fiets, trein, bus of op eigen initiatief af naar de Franse hoofdstad voor de grootste klimaatmars ooit. Aan de burgers het eerste woord: hoog tijd voor een daadkrachtig

Comments

Leave a comment