Aftrap Belgische mobilisatie voor de klimaattop

De Klimaatcoalitie en Climate Express organiseren aan de vooravond van de klimaatmars een feestelijk start- en ontmoetingsmoment voor de individuen en organisaties die afzakken naar Parijs. Op het programma: een vooruitblik op twee weken klimaatmobilisatie, een presentatie van de belangrijkste eisen, ruimte om spandoeken en ander materiaal te maken voor de klimaatmars en een stevige muzikale afsluiter.

Afspraak van 16u tot 22u in La Tricoterie (Th?odore Verhaegenstraat 158, 1060 Brussel).?Schrijf je in via?dit formulier.

Related Posts

16 aug
Rhineland Mass action

Climate Express gaat wat inspiratie opdoen voor de Climate Games tijdens de actie tegen een van de grootste open bruinkoolmijnen ter wereld.

28 aug
Boombalfestival

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.?Van 28?tot 30?augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het boombalfestival. http://www.boombalfestival.be/

20 aug
Pukkelpop

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben.

Comments

Leave a comment