Climate Games

Twee weken na de klimaatmars overspoelen we opnieuw de straten van Parijs. Wat er ook uit de onderhandelingen komt, wij nemen als burgers het laatste woord en bouwen aan de klimaatbeweging van de toekomst. Er staan heel wat leuke en kleurrijke acties op het programma in Parijs. Zo wordt het VN-onderhandelingsdorp omsingeld met ?rode lijnen? die de grenzen symboliseren die een eventueel klimaatakkoord absoluut niet mag overschrijden als we onze planeet leefbaar willen houden, wandelen 12 menselijke kettingen naar de Place de la R?publique om lawaai te maken voor het klimaat en wordt Parijs omgetoverd tot een speelveld tijdens de Climate Games.

Related Posts

07 okt
Sociale actiedag

Meer info volgt. Plus d’informations ? suivre. More info soon

23 nov
Start looptocht naar Parijs

Om anderen te inspireren met alternatieven en te tonen dat het moeite kost om een doel te verwezenlijken, wordt er ook gelopen naar Parijs. De lopers leggen tussen 23 en 28 november +-350 km af. Op 29 november wandelen de lopers mee in de klimaatmars. Meer info over het startmoment volgt.

15 aug
Trap het af in één dag !

In 1 dag naar Parijs, met de fiets!?#movetheclimate by bike

Comments

Leave a comment