Fast Lane : op één dag naar Bonn

Op één dag met de fiets naar de Klimaatmars in Bonn, aan de vooravond van de Klimaattop COP23. 

 

Als fietsers is de wereld onze speeltuin. De natuur en de buitenlucht is wat ons motiveert en inspireert, de roep van de weg is onweerstaanbaar. Een passie voor de fiets, de drang naar avontuur en een diepe bezorgdheid om de toekomst van onze planeet: de link met Climate Express en de Klimaattop ligt voor de hand!

 

Vertrek op vrijdagmorgen 3/11 rond 6u aan Brussel-Noord, aankomst in Bonn na ca. 242 km iets na zonsondergang… ongeveer!

 

Samen uit, samen thuis! We rijden geen wedstrijd. Iedereen die 240 km wil fietsen kan mee! Richtsnelheid: 20 km/u, inclusief pauzes. We worden niet gevolgd door cateringteam of andere assistentie, (beperkte) bagage nemen we mee op de fiets.

 

Overnachting in Bonn in jeugdherberg of andere goedkope accommodatie, of via warmshowers. Op zaterdag nemen we deel aan de Klimaatmars en verbroederen we met het grote Climate Express-peloton.

 

Op zondag keren we terug naar huis, al dan niet (gedeeltelijk) met de fiets. Meer info: op het facebookevent, of mail naar

 

Wie gaat mee? Laat zo snel mogelijk iets weten, dan kunnen we samen de nodige slaapplaatsen vastleggen!

 

Never stop riding!

Related Posts

17 okt
Neem samen met Comac de klimaatbus naar Bonn!

Van maandag 6 tot vrijdag 17 november vindt de internationale klimaattop (COP23) plaats in Bonn, waar de voortgang van het Parijsakkoord van 2015 wordt besproken. Comac legt bussen in om met zoveel mogelijk Belgische studenten op de vooravond van deze klimaattop actie te voeren voor een ambitieus, bindend en sociaal rechtvaardig klimaatakkoord. Op zaterdag 4

17 okt
ACV bus naar Bonn : Vakbond in Transitie

De werkgroep “Vakbond in Transitie” van het ACV regio Pajottenland en Zennevallei springt mee op de Climate Express en organiseert een bus naar de klimaatmars uit Halle.   Op 4 november willen we aansluiten bij de internationale klimaatbetoging in Bonn. Deze betoging gaat door aan de vooravond van de start van de 23ste klimaatconferentie van

03 okt
Belgium goes Ende Gelände (bus to Bonn)

Ende Gelande België organiseert opnieuw een bus voor iedereen die graag wil deelnemen aan Ende Gelände in november. De actie zal plaatsvinden tijdens het weekend van 3-5 november. De bus vertrekt naar Bonn op vrijdag 03/11, 10u aan Brussel-Noord, 11h30 in Luik-Guillemins. We zijn terug op maandag 06/11 om 14h30 in Luik-Guillemins, 16h in Brussel-Noord.

Comments

Leave a comment