Fast Lane : op één dag naar Bonn

Op één dag met de fiets naar de Klimaatmars in Bonn, aan de vooravond van de Klimaattop COP23. 

 

Als fietsers is de wereld onze speeltuin. De natuur en de buitenlucht is wat ons motiveert en inspireert, de roep van de weg is onweerstaanbaar. Een passie voor de fiets, de drang naar avontuur en een diepe bezorgdheid om de toekomst van onze planeet: de link met Climate Express en de Klimaattop ligt voor de hand!

 

Vertrek op vrijdagmorgen 3/11 rond 6u aan Brussel-Noord, aankomst in Bonn na ca. 242 km iets na zonsondergang… ongeveer!

 

Samen uit, samen thuis! We rijden geen wedstrijd. Iedereen die 240 km wil fietsen kan mee! Richtsnelheid: 20 km/u, inclusief pauzes. We worden niet gevolgd door cateringteam of andere assistentie, (beperkte) bagage nemen we mee op de fiets.

 

Overnachting in Bonn in jeugdherberg of andere goedkope accommodatie, of via warmshowers. Op zaterdag nemen we deel aan de Klimaatmars en verbroederen we met het grote Climate Express-peloton.

 

Op zondag keren we terug naar huis, al dan niet (gedeeltelijk) met de fiets. Meer info: op het facebookevent, of mail naar

 

Wie gaat mee? Laat zo snel mogelijk iets weten, dan kunnen we samen de nodige slaapplaatsen vastleggen!

 

Never stop riding!

Related Posts

31 okt
Avec Jong Groen/écoloj naar la COP23 in Bonn

  Geen stevige trappers of geen verlof maar wil je toch je stem laten horen tijdens de Klimaattop in Bonn? Reis samen met Jong Groen en EcoloJ met de bus mee, volledig gratis voor Jong Groen leden!   We vertrekken om 8u aan Delta (Brussel) en zijn rond 20u terug. De betoging zelf in Bonn

21 okt
Samen met de trein

Enkele deelnemers aan de klimaatmars kiezen ervoor om op zaterdag de trein te nemen richting Bonn. Omdat wie er bij was in Warschau kan bevestigen dat samen naar een COP treinen een unieke ervaring is, willen we iedereen die overweegt de trein te nemen aanmoedigen om dezelfde trein te boeken, en alvast kennis te maken

17 okt
Neem samen met Comac de klimaatbus naar Bonn!

Van maandag 6 tot vrijdag 17 november vindt de internationale klimaattop (COP23) plaats in Bonn, waar de voortgang van het Parijsakkoord van 2015 wordt besproken. Comac legt bussen in om met zoveel mogelijk Belgische studenten op de vooravond van deze klimaattop actie te voeren voor een ambitieus, bindend en sociaal rechtvaardig klimaatakkoord. Op zaterdag 4

Comments

Leave a comment