Belgium goes Ende Gelände (bus to Bonn)

Ende Gelande België organiseert opnieuw een bus voor iedereen die graag wil deelnemen aan Ende Gelände in november. De actie zal plaatsvinden tijdens het weekend van 3-5 november. De bus vertrekt naar Bonn op vrijdag 03/11, 10u aan Brussel-Noord, 11h30 in Luik-Guillemins. We zijn terug op maandag 06/11 om 14h30 in Luik-Guillemins, 16h in Brussel-Noord. De reis kost €20. Je ontvangt de info voor de betaling een keer je bent ingeschreven.

 

Praktische info voor het weekend:

– We slapen in bedden in Bonn, mogelijk maximaal één nacht in tenten voorzien door de organisatie. Je moet enkel je matje en slaapzak voorzien.

– Geld mag geen reden zijn om niet te participeren. Indien je minder wilt betalen, laat ons dan iets weten.

– We vertrekken vrijdagochtend om zeker op tijd aan te komen voor de plenaire actievergadering op vrijdag en om iedereen voldoende tijd te geven om een affiniteitsgroep te vinden

– Tijdens het weekend zal er de mogelijkheid zijn om trainings te volgen, maar we raden je wel aan om de Belgische training ook te volgen als je kan. Hier zal je ook de laatste gedetailleerde praktische details te weten komen: https://www.facebook.com/events/1969159866701216/

– Als alles volgens plan gaat, sluiten we de actie zondagavond af met een feestje, vandaar dat we pas maandag terug naar België vertrekken 🙂

 

+++ Inscriptions ici / Register here / Inschrijvingen hier: https://framaforms.org/register-for-the-bus-to-bonn-ende-gelande-1506072519 +++

Related Posts

17 okt
Neem samen met Comac de klimaatbus naar Bonn!

Van maandag 6 tot vrijdag 17 november vindt de internationale klimaattop (COP23) plaats in Bonn, waar de voortgang van het Parijsakkoord van 2015 wordt besproken. Comac legt bussen in om met zoveel mogelijk Belgische studenten op de vooravond van deze klimaattop actie te voeren voor een ambitieus, bindend en sociaal rechtvaardig klimaatakkoord. Op zaterdag 4

21 okt
Samen met de trein

Enkele deelnemers aan de klimaatmars kiezen ervoor om op zaterdag de trein te nemen richting Bonn. Omdat wie er bij was in Warschau kan bevestigen dat samen naar een COP treinen een unieke ervaring is, willen we iedereen die overweegt de trein te nemen aanmoedigen om dezelfde trein te boeken, en alvast kennis te maken

17 okt
ACV bus naar Bonn : Vakbond in Transitie

De werkgroep “Vakbond in Transitie” van het ACV regio Pajottenland en Zennevallei springt mee op de Climate Express en organiseert een bus naar de klimaatmars uit Halle.   Op 4 november willen we aansluiten bij de internationale klimaatbetoging in Bonn. Deze betoging gaat door aan de vooravond van de start van de 23ste klimaatconferentie van

Comments

Leave a comment