Avec Jong Groen/écoloj naar la COP23 in Bonn

 
Geen stevige trappers of geen verlof maar wil je toch je stem laten horen tijdens de Klimaattop in Bonn? Reis samen met Jong Groen en EcoloJ met de bus mee, volledig gratis voor Jong Groen leden!
 
We vertrekken om 8u aan Delta (Brussel) en zijn rond 20u terug. De betoging zelf in Bonn start om 12u en daar zien we onze dappere fietsende leden en FYEG. Draag warme, regenbestendige kleren, pak je lunchpakket mee en draag je groene trui! Zin om voordien leuke banners met ons te maken? Meer informatie hierover volgt. Schrijf je in via dit formulier.
 
🎨 De vooravond knutselen we al onze banners gemeenschappelijk in elkaar. Breng je oud knutselgerief mee: karton, scharen, stiften… Afspraak tussen 16u en 21u op het Ecolo(J) kantoor aan de Barricades (what’s in a name): Place des Barricades 1000 Brussel
😴 Voor diegenen die van heinde en ver komen: Jong Groen Brussel voorziet slaapplaatsen bij haar leden. Contacteer Belinda via pm!
 
Alle informatie vind je hier.

Related Posts

03 okt
Belgium goes Ende Gelände (bus to Bonn)

Ende Gelande België organiseert opnieuw een bus voor iedereen die graag wil deelnemen aan Ende Gelände in november. De actie zal plaatsvinden tijdens het weekend van 3-5 november. De bus vertrekt naar Bonn op vrijdag 03/11, 10u aan Brussel-Noord, 11h30 in Luik-Guillemins. We zijn terug op maandag 06/11 om 14h30 in Luik-Guillemins, 16h in Brussel-Noord.

17 okt
ACV bus naar Bonn : Vakbond in Transitie

De werkgroep “Vakbond in Transitie” van het ACV regio Pajottenland en Zennevallei springt mee op de Climate Express en organiseert een bus naar de klimaatmars uit Halle.   Op 4 november willen we aansluiten bij de internationale klimaatbetoging in Bonn. Deze betoging gaat door aan de vooravond van de start van de 23ste klimaatconferentie van

17 okt
Met Climaxi naar de klimaattop van Bonn

Van 6 tot 17 november vindt in Bonn de jaarlijkse VN-klimaattop (COP23) plaats. Het gaat om de eerste klimaattop na de aankondiging van Trump dat de VS uit het klimaatakkoord van Parijs stappen. En dan wisten we al dat de engagementen van Parijs op zich zeker niet zullen volstaan om gevaarlijke klimaatverandering te vermijden. Logisch

Comments

Leave a comment