Avec Jong Groen/écoloj naar la COP23 in Bonn

 
Geen stevige trappers of geen verlof maar wil je toch je stem laten horen tijdens de Klimaattop in Bonn? Reis samen met Jong Groen en EcoloJ met de bus mee, volledig gratis voor Jong Groen leden!
 
We vertrekken om 8u aan Delta (Brussel) en zijn rond 20u terug. De betoging zelf in Bonn start om 12u en daar zien we onze dappere fietsende leden en FYEG. Draag warme, regenbestendige kleren, pak je lunchpakket mee en draag je groene trui! Zin om voordien leuke banners met ons te maken? Meer informatie hierover volgt. Schrijf je in via dit formulier.
 
🎨 De vooravond knutselen we al onze banners gemeenschappelijk in elkaar. Breng je oud knutselgerief mee: karton, scharen, stiften… Afspraak tussen 16u en 21u op het Ecolo(J) kantoor aan de Barricades (what’s in a name): Place des Barricades 1000 Brussel
😴 Voor diegenen die van heinde en ver komen: Jong Groen Brussel voorziet slaapplaatsen bij haar leden. Contacteer Belinda via pm!
 
Alle informatie vind je hier.

Related Posts

17 sep
Fast Lane : op één dag naar Bonn

Op één dag met de fiets naar de Klimaatmars in Bonn, aan de vooravond van de Klimaattop COP23.    Als fietsers is de wereld onze speeltuin. De natuur en de buitenlucht is wat ons motiveert en inspireert, de roep van de weg is onweerstaanbaar. Een passie voor de fiets, de drang naar avontuur en een

17 okt
Neem samen met Comac de klimaatbus naar Bonn!

Van maandag 6 tot vrijdag 17 november vindt de internationale klimaattop (COP23) plaats in Bonn, waar de voortgang van het Parijsakkoord van 2015 wordt besproken. Comac legt bussen in om met zoveel mogelijk Belgische studenten op de vooravond van deze klimaattop actie te voeren voor een ambitieus, bindend en sociaal rechtvaardig klimaatakkoord. Op zaterdag 4

03 okt
Belgium goes Ende Gelände (bus to Bonn)

Ende Gelande België organiseert opnieuw een bus voor iedereen die graag wil deelnemen aan Ende Gelände in november. De actie zal plaatsvinden tijdens het weekend van 3-5 november. De bus vertrekt naar Bonn op vrijdag 03/11, 10u aan Brussel-Noord, 11h30 in Luik-Guillemins. We zijn terug op maandag 06/11 om 14h30 in Luik-Guillemins, 16h in Brussel-Noord.

Comments

Leave a comment